Zoeken naar word je eens

Uw zoekactie voor word je eens leverde 66 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Traf.Laura 58 jaar Limburg - Beringen
Fotograaf/ Filmen (Top)
Zoek een vast iemand die regelmatig kan komen filmen terwijl ze me aan het neuken/fisten zijn. Dit word met MIJN EIGEN materiaal gedaan. Ook is het zo dat je zelf ook uit de kleren gaat en volledig naakt zult zijn. Buiten het filmen kan je ook van me genieten mocht je dat willen. Het zal STEEDS na 21.00h door gaan. Afspreken gebeurd enkel via Whats-App Graag je VOLLEDIGE STATS en ook een foto van je pik als je ook wil deelnemen om me te neuken(onherkenbaar). Geen foto is DIREKT naar de prullenbak !! Kijk ook je spam box na want daar kan een antwoord ook komen te staan van mij.  

Fotograaf/ Filmen (Top)
12 dagen
Luc 50 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Onderdanige zaad en plasslet
50 jarige onderdanige kinky zaad en plasslet, 1m83, 98, gbbs zoekt dominante kinky tops. Ik word graag gedwongen te likken en te sikken van zaad en plas. Wordt graag langdurig geneukt in mijn mond in verschillende standen al dan niet gebonden. Ik Kan alleen verplaatsen  
Kleine lul 37 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Wil grote lul zien of pijpen
Wie is van de buurt en kan mij een foto sturen van zijn grote lul? Hoe groter hoe geiler ik word… als hij echt groot is en je bent van de buurt wil ik m ook graag pijpen  

Wil grote lul zien of pijpen
13 dagen
Hetero 32 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Waar kom ik langs?
Bij welke leuke bottem of versa mag ik langskomen om te experimenteren? Word graag gepijpt, speel met en neuk graag een kontje, wel safe, leeftijd maakt niet uit, kom graag meerdere keren klaar dus langere date gewenst. Hier 32j sportief, niet al te groot en slank met leuk speelgoed in de broek, verplaats in West Vlaanderen, graag voorstel stats en lichaamsfoto bij reactie.  
Traf.Laura 58 jaar Limburg - Beringen
Filmen / Foto's
Zoek een vast iemand die regelmatig kan komen filmen terwijl ze me aan het neuken/fisten zijn. Dit word met MIJN EIGEN materiaal gedaan. Ook is het zo dat je zelf ook uit de kleren gaat en volledig naakt zult zijn. Buiten het filmen kan je ook van me genieten mocht je dat willen. Het zal STEEDS na 21.00h door gaan. Afspreken gebeurd enkel via Whats-App Graag je VOLLEDIGE STATS en ook een foto van je pik als je ook wil deelnemen om me te neuken(onherkenbaar). Geen foto is DIREKT naar de prullenbak !!  

Filmen / Foto's
15 dagen
golden slut 18 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Slut needs time of his life
Hey iedereen ( I speak French , Dutch, english just translate the message), ik ben de beste slut hier. Ik Ben een man en 18 jaar. Ik wil de gekste , beste, extreemste , moeilijkste fantasien waar laten Komen. Ik Ben altijd horny en zin Om gedomineerd te Worden. Maar heel erg gedomineerd. Ik Ben een bottem en word graag gebruikt en misbruikt. Ik doe alles en letterlijk alles . Jij zegt wat we gaan doen en ik Ga akkoord. Een lijst van wat ik graag doe. Anal, dubble anal, extreme, gonzo, bdsm, fisting , do, deep-throat, puking , piss, bukkake, swallowing, Alles eigenlijk. Wat je maar wilt met me doen. Als je andere iedeen of gekke plannen hebt vermeld dat ook of e'en stappenplan wat je met me of samen gaan doen Ik hoop van jullie te horen Golden slut out  
15 dagen
Slet 44 jaar West-Vlaanderen - Oostende 0477624831
Slet zoekt
Een oudere man die ik mag plezieren met mijn mondje en kontje, ben zeer onderdanig en gehoorzaam. Ik word ook graag gekleed als een slet, kort rokje lingerie nylonkousen….. het liefst 60+ uiterlijk niet belangrijk hygiëne en discretie uiteraard wel. Ik verplaats mij in Oostende en kan soms ontvangen.  
15 dagen
Roedie 45 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Treinstop regio station
Hey, Ik 45j, bi, 1m87 voor 83kg, normaal behaard niet geschoren wil graag nog eens verwent worden door een man. Ik blijf liever wat passief, anoniem kan ook. Ik spoor vanavond langs Kortrijk richting Gent. Is er iemand die kan ontvangen regio station. Of een outdoor plek in die buurt? Ik word graag gepijpt. Geen gekus en gestreel. Iemand die me kan ontvangen in de vooravond? Ciao  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie verwent mijn kontje?
Wie wil me regelmatig safe gebruiken? Ik word graag gevingerd en geneukt, maar hou ook van wederzijds rukken en pijpen. Ben slank en sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Graag reactie met uitgebreide stats, verwachtingen en anonieme naaktfoto. Zin ?  

Wie verwent mijn kontje?
16 dagen
Kris 65 jaar Limburg - Beringen
Dirty skypesessie
Welke hetero (liefst ouder dan 50) houdt van dirty spelletjes op Skype (luiers, lingerie, plas, scat)? Word graag bekeken (kan nu scatshow geven) en kijk zelf ook graag.  
  1   2   3   4   5   6   7